Varhaisen puuttumisen kurssi (VarPu) Tampereella, päihdetyö

11. - 12.3.2017
VarPu–koulutus antaa hyvät tiedot päihteistä, huumeiden käyttökulttuureista ja päihdetilanteestamme. Kurssilta saa valmiuksia tunnistaa käyttäjiä, kohdata heidät kokonaisvaltaisesti, ottaa päihteiden käyttö puheeksi käytön eri vaiheissa ja ohjata palveluiden piiriin.
Location:
Rongankatu 11, 33100, Tampere
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
20e SPR jäsenet / 40e ei jäsenet
Järjestäjä: 
SPR Hämeen piiri

Varhaisen puuttumisen kurssi (Varpu) – Päihdetyön koulutusta 11.-12.3.2017 Tampereella

VarPu–koulutus antaa hyvät tiedot päihteistä, huumeiden käyttökulttuureista ja päihdetilanteestamme. Kurssilta saa valmiuksia tunnistaa käyttäjiä, kohdata heidät kokonaisvaltaisesti, ottaa päihteiden käyttö puheeksi käytön eri vaiheissa ja ohjata palveluiden piiriin. Kurssi on suunnattu yli 18-vuotiaille.

Kurssi sopii erityisen hyvin huumeita ja muita päihteitä kokeilevia ja käyttäviä kohtaaville, esim. festari- ja EA-päivystäjille, pluspisteiden ja turvatalojen vapaaehtoisille, mutta myös kaikille muille asiasta kiinnostuneille ja viranomaisille, jotka työskentelevät kokeilijoiden/käyttäjien kanssa.

Kurssin hinta on 20 e SPR jäsenille, 40 e ei jäsenille. Kurssin järjestää SPR Hämeen piiri. Kurssimaksu sisältää kurssin materiaalit, kurssipäivinä lounaan ja kahvit.

Kurssin alustava aikataulu on la 9:30-19:00 ja su 9:30-16:30. Tarkempi aikataulu ja kutsukirje tulevat muutamaa viikkoa ennen kurssia.

Voit ilmoittautua kurssille mukaan Lyyti-linkin kautta.

Huom. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset tulee tehdä viimeistään 8.3. Peruuttamattomasta kurssista peritään koko kurssin hinta. Peruutus hoidetaan ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Epäselvissä tapauksissa lähetä s-postia hanne-miia.ollikainen@redcross.fi

Lisätietoja voit tarvittaessa kysellä Hanne-Miialta, hanne-miia.ollikainen@redcross.fi, 040 0170237

Campaigns