Varhaisen Puuttumisen kurssi (VarPu) Oulussa, päihdetyö SIIRTYI SYKSYYN

8. - 9.4.2017
VarPu–koulutus antaa hyvät tiedot päihteistä, huumeiden käyttökulttuureista ja päihdetilanteestamme. Kurssilta saa valmiuksia tunnistaa käyttäjiä, kohdata heidät kokonaisvaltaisesti, ottaa päihteiden käyttö puheeksi käytön eri vaiheissa ja ohjata palveluiden piiriin.
Location:
Uusikatu 22, 90100, Oulu
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
20e SPR jäsenet / 40e ei jäsenet
Järjestäjä: 
SPR Oulun Piiri

Varhaisen Puuttumisen kurssi (Varpu) – Päihdetyön koulutusta 8.-9.4.2017 Oulussa

VarPu–koulutus antaa hyvät tiedot päihteistä, huumeiden käyttökulttuureista ja päihdetilanteestamme. Kurssilta saa valmiuksia tunnistaa käyttäjiä, kohdata heidät kokonaisvaltaisesti, ottaa päihteiden käyttö puheeksi käytön eri vaiheissa ja ohjata palveluiden piiriin. Kurssi on suunnattu yli 18-vuotiaille.

Kurssi sopii erityisen hyvin huumeita ja muita päihteitä kokeilevia ja käyttäviä kohtaaville, esim. festari- ja EA-päivystäjille, pluspisteiden ja turvatalojen vapaaehtoisille, mutta myös kaikille muille asiasta kiinnostuneille ja viranomaisille, jotka työskentelevät kokeilijoiden/käyttäjien kanssa.

Kurssin hinta on 20 e SPR jäsenille, 40 e ei jäsenille. Kurssin järjestää SPR Oulun piiri. Kurssipaikkana on SPR Oulun piiritoimisto Uusikatu 22, 90100 Oulu. Kurssimaksu sisältää kurssin materiaalit, kurssipäivinä lounaan ja kahvit.

Kurssin alustava aikataulu on la 9:30-19:00 ja su 9:30-16:30. Tarkempi aikataulu ja kutsukirje tulevat muutamaa viikkoa ennen kurssia.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavan sähköpostin kautta  pirkko-liisa.laitinen@punainenristi.fi.

 

Campaigns