Vain ihmisiä -kohtaamiskahvila

15.3.2019
17:00 to 19:30
Location:
Matarankatu 4, 40100, Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: 
  • Yleisötapahtumat
Järjestäjä: 

Tervetuloa Vain ihmisiä -kohtaamiskahvilaan perjantaina 15.3. kello 17.00 Matara 4:n aulaan, Matarankatu 4, Jyväskylä!

Mikä meitä ihmisiä yhdistää? Kenen tarinan sinä haluaisit kuulla, ja mitä itsestäsi kertoa? Kenen ääni jää yhteiskunnassamme kuulematta?

Näihin kysymyksiin etsimme vastauksia Vain ihmisiä -kohtaamiskahvilassa, jossa eri taustoista tulevat ihmiset istuvat samaan pöytään ja Story Sharing Universum -teatterityöryhmän ohjaaman tarinanjakamisen kautta pääsevät tutustumaan tuntemattomaan.

Vain ihmisiä on Amnestyn, Kirkon Ulkomaanavun ja Suomen Punaisen Ristin yhteinen kampanja. Vain ihmisiä haluaa aloittaa muutoksen kohti moniäänisempää, kaikkia kunnioittavaa ja yhteistä vastuuta kantavaa Suomea. Samalla voimme huomata, että erilaisista taustoista ja tarinoistamme huolimatta meillä on paljon yhteistä.

Ilmoitathan tulostasi info@vainihmisia.fi.

Tervetuloa mukaan – ollaan yhdessä vain ihmisiä!

Lisätietoja vilma.vuorio@amnesty.fi. Tapahtumassa käytetään pääasiassa suomea, englantia ja ruotsia, mutta tulkkaus onnistuu tarvittaessa myös ranskaksi, espanjaksi, arabiaksi ja dariksi. Monikulttuurisuuden, maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden parissa työskentelevien toivomme kannustavan myös heitä mukaan.

www.vainihmisia.fi

Kohtaamisiin!