Seksuaaliterveystyön verkkokurssi 1.-28.2.2021

1. - 28.2.2021
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Haluatko olla mukana edistämässä väestön seksuaaliterveyttä kouluissa, tapahtumissa tai vaikkapa festareilla? Oletko kiinnostunut kuulemaan Punaisen Ristin seksuaaliterveystyöstä ja siihen liittyvistä toimintamahdollisuuksista?

Osallistu Seksuaaliterveystyön verkkokurssille ja tule mukaan vapaaehtoistoimintaan, erilaista tekemistä riittää kaikille!

Verkkokurssi on mahdollista suorittaa 1.2.-28.2.2021 välisenä aikana.

Ilmoittaudu mukaan 24.1. mennessä tästä linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/Seksuaaliterveystyon_peruskurssi__verkkoopintojakso_helmikuu_2021_8004

Seksuaaliterveystyön peruskurssikokonaisuus koostuu verkkokurssista sekä lähiopetuksena toteutettavista koulutuksista. Verkkokurssilla tutustutaan eri tehtävien avulla mm. Punaisen Ristin periaatteisiin ja vapaaehtoistoimintaan Punaisessa Ristissä. Kurssiin liittyy videoita, luettavaa materiaalia, monivalintakysymyksiä sekä keskustelu- ja pohdintatehtäviä. Lisäksi saat tietoa hiv-infektiosta ja yleisimmistä seksiteitse tarttuvista taudeista Suomessa sekä niiden hoidosta. Seksuaalisen ja sukupuolisen moninaisuuden ymmärtäminen on myös osa verkkokurssia.

Verkkokurssin vastaukset tarkastetaan maaliskuun aikana ja todistukset kurssin suorittamisesta lähetetään sähköpostitse.

Verkkokurssin suoritettuasi voit osallistua peruskurssin lähiopetusjaksoille.

Jos sinulla on kysyttävää verkkokurssin sisältöön liittyen, olethan yhteydessä terveyden edistämisen suunnittelijaan: petra.lemmetty@redcross.fi

Verkkokurssille osallistuminen on maksutonta.

Tervetuloa mukaan verkkokurssille ja seksuaaliterveyttä edistävään toimintaamme!