Peruutettu / Tulijan tukena ja ystävänä -kurssi

18.2.2017
9:30 to 16:30
Location:
Yliopistonkatu 24 A, 20100, Turku
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

HUOM! Kurssi on peruutettu. Uusi kurssiajankohta on 18.3. Maaliskuun kurssille voi ilmoittautua mukaan osoitteessa https://www.lyyti.in/tulijan_tukena_maaliskuu

 

Tulijan ystävänä ja tukena -kurssi

Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti ystäväkurssin käyneille vapaaehtoisille, jotka haluavat tietoa monikulttuurisesta vapaaehtoistoiminnasta ja ryhtyä esim. maahan muuttaneen ystäväksi. Kurssilla käsitellään Punaisen Ristin pakolaistyötä, maahanmuuttoa, erilaisuuden kohtaamista ja kotoutumista tukevaa vapaaehtoistoimintaa käytännössä.

Voit ilmoittautua maahan muuttaneen ystäväksi kun olet kun käynyt sekä ystäväkurssin että Tulijan ystävänä ja tukena -kurssin. Näet ystäväkurssien ajankohdat Tapahtumat-osiosta.

Kurssi järjestetään la 18.2. klo 9.30-16.30. Kurssipaikkana on SPR Varsinais-Suomen piirin koulutustila (Yliopistonkatu 24 A). Kurssiin sisältyvät sähköiset materiaalit, välipalat ja kahvit. Lounaan voi nauttia omakustanteisesti kurssipäivän aikana kaupungilla tai vaihtoehtoisesti voit ottaa omat eväät mukaan. Kurssi on maksuton.

Ilmoittautumiset viimeistään 12.2. mennessä osoitteessa https://www.lyyti.in/tulijantukena_helmikuu2017
 

Lisätiedot kurssista: Monikulttuurisuustoiminnan kehittäjä Pauliina Pensikkala, p. 0207012419, pauliina.pensikkala@redcross.fi

Tervetuloa mukaan!

 

 

 

 

 

Campaigns