Learning cafe: Lapsisotilaat ennen ja nyt

27.4.2017
18:00 to 20:00
Location:
Rongankatu 11, 33100, Tampere
Tapahtuman tyyppi: 
  • Yleisötapahtumat
Järjestäjä: 
Rauhan- ja konfliktintutkimuskeskus TAPRIn väistökirjatutkija Katri Tukiainen pureutuu valitettavan ajankohtaiseen aiheeseen, lapsisotilaisiin. Hän kertoo lapsisotilaista historian valossa päätyen nykypäivän lapsisotilaisiin erityisesti Saharan eteläpuolisessa Afrikassa ja Isiksen riveissä. 
 
Learning cafe kutsuu noin kerran kuussa kaikki kansainvälisyydestä ja monikulttuurisuudesta kiinnostuneet kuulemaan kiinnostavia alustuksia ajankohtaisista aiheista. Iltojen teemat antavat uusia näkökumia muun muassa pakolaiskysymyksiin, kansainväliseen avustustyöhön, ihmisoikeuksiin, maailman konflikteihin ja muihin ajankohtaisiin asioihin. Illan aikana kuulemme asiantuntijan alustuksen, minkä jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Tapahtumassa on kahvitarjoilu.
 
Learning cafe kokoontuu kerran kuussa to klo 18-20 osoitteessa SPR Hämeen piiri, Rongankatu 11, 33100 Tampere. Tapahtumat järjestävät yhteistyössä SPR Messukylän osasto ja SPR Hämeen piiri. Löydät kaikki kevään Learning cafet tapahtumasarjan sivuilta.
 
Learning cafen illat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tervetuloa keskustelemaan! Ovet aukeavat viittätoista minuuttia ennen tapahtuman alkua.

Campaigns