Learning cafe: Kohtaamisia hlbt-turvapaikanhakijoiden kanssa

23.2.2017
18:00 to 20:00
Location:
Rongankatu 11, 33100, Tampere
Tapahtuman tyyppi: 
  • Yleisötapahtumat
Järjestäjä: 
Kevään ensimmäisessä Learning cafessa pääsemme kuulemaan tutkija Jonna Roosin kokemuksia kohtaamisista seksuaalivähemmistöihin kuuluvien turvapaikanhakijoiden kanssa. HLBT-turvapaikanhakijat ovat yksi erittäin haavoittuvassa asemassa olevista ihmisryhmistä, ja heidän kotoutumisensa polulla on monta mutkaa.
 
Learning cafe kutsuu noin kerran kuussa kaikki kansainvälisyydestä ja monikulttuurisuudesta kiinnostuneet kuulemaan kiinnostavia alustuksia ajankohtaisista aiheista. Iltojen teemat antavat uusia näkökumia muun muassa pakolaiskysymyksiin, kansainväliseen avustustyöhön, ihmisoikeuksiin, maailman konflikteihin ja muihin ajankohtaisiin asioihin. Illan aikana kuulemme asiantuntijan alustuksen, minkä jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Tapahtumassa on kahvitarjoilu.
 
Learning cafe kokoontuu kerran kuussa to klo 18-20 osoitteessa SPR Hämeen piiri, Rongankatu 11, 33100 Tampere. Tapahtumat järjestävät yhteistyössä SPR Messukylän osasto ja SPR Hämeen piiri. Löydät kaikki kevään Learning cafet tapahtumasarjan sivuilta.
 
Learning cafen illat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tervetuloa keskustelemaan! Ovet aukeavat viittätoista minuuttia ennen tapahtuman alkua.

Campaigns