Klubi-ilta Pohjois-Helsingin osastossa: NäPä-suunnittelu!

16.5.2017
18:00 to 20:00
Location:
Risupadontie 4 F, 00640, Helsinki
Tapahtuman tyyppi: 
  • Yleisötapahtumat
Järjestäjä: 

Jaa, että mikä on NäPä? Se on meidän lempinimemme nälkäpäivälle, eli Punaisen Ristin jokasyksyiselle keräykselle, jossa osastomme kunnostautuu oikein todella! Viime vuonna meitä oli mukana yhteensä yli 200 kerääjää. Sellaisen määrän koordinointi vaatii oikein NäPä-tiimin. Tule mukaan!

Hyvin suunniteltu on melkein tehty. Niinpä starttaamme tänä vuonna NäPä-tiimin jo toukokuussa. Jos tykkäät pitää lankoja käsissäsi, tavata ihmisiä ja pystyt antamaan aikaasi hyvään tarkoitukseen to–la 14.–16.9.2017, tule mukaan nyt heti ekaan NäPä-tapaamiseen suunnittelemaan, miten jalkaudumme tehokkaasti pitkin Pohjois-Helsingin kyliä.

Huom! NäPä-keräystiimimme saattaa olla jopa maailman paras, mutta ainakin positiivisin ja innokkain. Lämpimästi tervetuloa joukkoon! :)

SPR Pohjois-Helsingin osaston klubi-ilta on avoin tapahtuma kaikille, joita kiinnostaa SPR:n toiminta Pohjois-Helsingin alueella.

Klubi-iltoja järjestetään kerran kuussa, joka kuukauden 3. tiistai klo 18. Paikka: osastomme toimitilat, Risupadontie 4 F, 00640 Helsinki

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Campaigns