InAction! -pelinohjaajakoulutus 30.1.2021 Tampereella

30.1.2021
10:00 to 16:00
InAction! -pelinohjaajakoulutus järjestetään SPR Hämeen piirin koulutustilassa la 30.1.2021. Hyvät tyypit toimii ja vielä paremmat ohjaa peliä. Lähde mukaan oppimaan uusia taitoja ja jakamaan osaamistasi yläkouluikäisten nuorten hyväksi.
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
15€, joka laskutetaan osallistujilta jälkikäteen.
Järjestäjä: 
SPR Hämeen piiri yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa

Hyvät tyypit toimii! Lähde mukaan InAction! -pelinohjaajakoulutukseen lauantaina 30.1.2021 klo 10-16 SPR Hämeen piirin toimistolle.

InAction! on toiminnallinen ensiapukoulutus yläkoulun kasiluokkalaisille, joka toteutetaan virtuaalisen seppo-pelialustan avulla. InAction! -pelejä on kolme erilaista versiota, kaksi verkossa tehtävää koulutusta ja yhdistelmäkokoulutus, missä teoriaosuus tehdään verkossa ja käytäntö ensiapupelissä, jota vetää Punaisen Ristin InAction! -pelinohjaaja.   

Ohjaajalta vaaditaan hyviä sosiaalisia taitoja, täysi-ikäisyyttä ja nuorten kanssa viihtymistä. Sen lisäksi hyvistä ensiaputaidoista, tietoteknisistä taidoista ja Punaisen Ristin toiminnan tuntemisesta on apua, mutta niihin saa tarvittaessa myös lisäkoulutusta. 

Pelinohjaajakoulutuksen jälkeen pääset kokeneemman konkarin matkaan opettelemaan käytännön pelinohjaamista, jolloin käytäntö opettaa parhaiten ja tämän jälkeen pääset vetämään koulutuksia.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 25.1. mennessä: https://www.lyyti.fi/reg/InAction_pelinohjaajakoulutus_5015

Tervetuloa mukaan!