Henkisen tuen peruskurssi 17.-18.3.2017

17. - 18.3.2017
Kriisit kuuluvat ihmiselämän normaaliin kulkuun. Hoitamaton traumaattinen kriisi voi kuitenkin vaikeuttaa elämää vuosikausia. Siksi se on hyvä tunnistaa, jotta osaa auttaa toista ihmistä tai vastaanottaa apua hädän hetkellä. Henkisen tuen kurssilla saat perustietoa onnettomuustilanteiden jälkeisistä traumaattisista kriiseistä, kriisireaktioista ja niistä selviytymisestä sekä kehität omia henkisen tuen taitojasi. Kurssille et tarvitse ennakkotietoja. Kurssi pidetään perjantaina 17.3. klo 17–20.30 ja lauantaina 18.3. klo 9-16.
Location:
Rongankatu 11, 33100, Tampere
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
60 euroa SPR jäsen/ 65 euroa ei-jäsen
Järjestäjä: 
SPR Hämeen piiri

Henkisen tuen kurssilla saat perustietoa onnettomuustilanteiden jälkeisistä traumaattisista kriiseistä, kriisireaktioista ja niistä selviytymisestä sekä kehität omia henkisen tuen taitojasi. Kurssille et tarvitse ennakkotietoja.

Kurssi pidetään perjantaina 17.3. klo 17–20.30 ja lauantaina 18.3. klo 9-16.

 

Kurssin sisältö:

·        Henkisen tuen tiedon tarve

·        Mikä on traumaattinen kriisi?

·        Selviytyminen traumaattisesta kriisistä

·        Auttaminen ja selviytyminen

·        Maallikkoauttaminen ja ammatillinen apu

·        Auttajan jaksaminen

Kurssilla tehdään harjoituksia ja se on luonteeltaan keskusteleva.

Kurssipaikka on SPR Hämeen piirin koulutustila, osoitteessa Rongankatu 11. Kouluttajana kurssilla toimii henkisen tuen kouluttaja Johanna Vilppola.

Kurssin hinta on Punaisen Ristin jäsenille 60 euroa ja ei-jäsenille 65 euroa. Kurssilta saa Punaisen Ristin todistuksen.

Tervetuloa kurssille!

Campaigns