Lahjoita katastrofirahastoon

< Change the donation target

Lahjoituksesi avulla Punainen Risti pystyy auttamaan haavoittuvassa asemassa olevia sekä Suomessa että maailmalla. Lahjoituksia ei sidota etukäteen tiettyyn kohteeseen. Niitä voidaan käyttää nopeasti siellä, missä avun tarve on suurin.

 
Lahjoittajana suojelet heikoimmassa asemassa olevia. Avullasi autetaan sekä luonnonmullistusten ja sotien uhreja ympäri maailmaa, että Suomessa äkillisen onnettomuuden, kuten tulipalon, kohdanneita.
 
Sinun avullasi koulutetut vapaaehtoiset antavat Suomessa kriisitukea, lievittävät ahdistusta ystävinä ja kaupassakäyntiapuna. He antavat opastusta koronaviruksen leviämisen ehkäisyssä  ja auttavat paikallisia viranomaisia tavoittamaan avuntarvitsijoita. 
 
Maailmalla koronavirus uhkaa kaikkein haavoittuvimpia ihmisiä maissa, joissa terveydenhuolto on jo ennestään heikoilla. Jos toimimme nyt, voimme pelastaa ihmishenkiä. Lahjoittajiemme tuella paikalliset vapaaehtoiset ehkäisevät viruksen leviämistä mm. Afrikassa, Syyriassa ja lähialueilla. Kiitos, kun autat!
 

Voit lahjoittaa myös:

  • tekstiviestillä: lähetä viesti SPR numeroon 16499 (lahjoitat 15 €)
  • MobilePaylla: lahjoita numeroon 10900
  • Pivolla numeroon 888500

Kiitos, kun autat!

Sinun tukesi on merkityksellistä. Katastrofirahaston lahjoituksista noin 90 % saadaan yksityisiltä lahjoittajilta. Lahjoitusten lisäksi Suomen Punainen Risti saa tukea humanitaariseen apuun ja kehitysyhteistyöhön mm. ulkoasiainministeriöltä ja Euroopan unionilta.

Tilitiedot

Voit lahjoittaa myös tilisiirrolla katastrofirahaston tilille OP FI52 5000 0120 4156 73, OKOYFIHH. Saaja: Punainen Risti. Viite 5186.
 

Ryhtyisitkö kuukausilahjoittajaksi?

Kuukausilahjoittajana takaat avun jatkuvuuden. Säännöllisten lahjoitusten ansiosta avustustarvikkeet ja -työntekijät ovat valmiina heti, kun jotain sattuu Suomessa tai maailmalla.