Lahjoita katastrofirahastoon

< Change the donation target
Kuvaaja: Mari Aftret Mortvedt/ICRC

Lahjoitusten avulla autetaan sekä luonnonmullistusten ja sotien uhreja ympäri maailmaa, että Suomessa äkillisen onnettomuuden kohdanneita. Juuri nyt apua tarvitaan eteläisessä Afrikassa, jossa kärsitään kuivuuden aiheuttamasta ruokapulasta sekä Syyriassa, jossa talven kylmyys uhkaa pakolaisleireillä asuvia.

Lahjoituksia ei sidota etukäteen tiettyyn kohteeseen. Siksi lahjoituksia voidaan käyttää nopeasti siellä, missä avun tarve on suurin. Lahjoituksesi merkitsee hoitoa, ruokaa, ja puhdasta vettä avun tarpeessa oleville.

Juuri nyt apua tarvitaan Syyriassa, jossa talven kylmyys uhkaa pakolaisleireillä asuvian sekä eteläisessä Afrikassa jossa nälänhätä uhkaa - avulla on kiire.
 
Voit lahjoittaa myös:
 
  • tekstiviestillä: lähetä viesti SPR numeroon 16499 (lahjoitat 15 €)
  • MobilePaylla: lahjoita numeroon 10900
 

Sinun tukesi on merkityksellistä

Katastrofirahaston lahjoituksista noin 90 % saadaan yksityisiltä lahjoittajilta. Lahjoitusten lisäksi Suomen Punainen Risti saa tukea humanitaariseen apuun ja kehitysyhteistyöhön mm. ulkoasiainministeriöltä ja Euroopan unionilta.

Tilitiedot

Voit lahjoittaa myös tilisiirrolla katastrofirahaston tilille OP FI52 5000 0120 4156 73, OKOYFIHH. Saaja: Punainen Risti. Viite 5186.
 

Ryhtyisitkö kuukausilahjoittajaksi?

Kuukausilahjoittajana takaat avun jatkuvuuden. Säännöllisten lahjoitusten ansiosta avustustarvikkeet ja -työntekijät ovat valmiina heti, kun jotain sattuu Suomessa tai maailmalla.