Lahjoita kotimaan toimintaan

Niklas Meltio
Kotimaan lahjoituksilla tuemme mm. henkisen tuen vapaaehtoisten kouluttamista.
Image: Niklas Meltio

Lahjoittamalla pidät Suomen Punaisen Ristin pyörät pyörimässä ja tuet työtämme hyvinvoinnin ja turvallisemman arjen puolesta.

Punaisen Ristin vapaaehtoistyö on hyvin suunniteltua ja ohjattua. Vapaaehtoisia koulutetaan tehtäviinsä jatkuvasti. Kymmenien tuhansien vapaaehtoisten verkostosta löytyy kuuntelija elämässään eksyneelle nuorelle, ystävä vanhukselle ja auttaja onnettomuuden uhrille.

Punaisen Ristin kotimaan toimintaan lahjoittamalla tuet työtämme turvallisemman arjen puolesta. Toimintamuotojamme ovat muun muassa ystävätoiminta, terveyspisteet ja ensiaputoiminta.

Ystävyys ei tunne rajoja

Kaikkialla maailmassa jokainen ihminen tarvitsee ystäviä. Suomen Punaisen Ristin ystävät antavat aikaansa, jotta kenenkään ei tarvitse jäädä yksin. Sinun tukesi auttaa Punaisen Ristin ystäviä ylläpitämään arvokasta toimintaansa.

Lue lisää ystävätoiminnasta

Tietoa ja tukea terveyden edistämiseen

Terveyspisteessä neuvotaan maksutta, miten huolehtia omasta ja läheistesi terveydestä. Terveydenhuollon ammattilaisten kanssa on mahdollisuus keskustella luottamuksellisesti vaikkapa painonhallinnasta, sairaudesta tai henkilökohtaisesta surusta. Tarvittaessa asiakas ohjataan omaan terveyskeskukseen tai lääkärille. Lahjoituksesi mahdollistaa terveyspisteiden toiminnan ja sen laajentamisen eri puolille Suomea.

Lue lisää vapaaehtoistyötä terveyspisteissä

Arjen sankarit

Punaiset liivit ovat usein lähempänä kuin moni huomaakaan. Juhlapäivinä, konserteissa ja urheilutapahtumissa päivystävät Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoiset takaavat, että onnettomuuden tai sairaskohtauksen sattuessa apu on lähellä. Lahjoituksellasi tuet toimintaa, jossa avunsaajana saatat olla sinä tai läheisesi.

Lue lisää ensiapu -ja valmiustoiminnasta

Apua sinun avullasi

Kuka tahansa voi joutua avun kohteeksi ja tarvita auttajaa. Lahjoituksellasi tuet toimintaa, jossa avunsaajana saatat olla sinä tai läheisesi. 

Tue Punaisen Ristin kotimaan työtä kertalahjoituksella >>

Ryhtyisitkö kuukausilahjoittajaksi?

Lahjoitusten ansiosta Punaisen Ristin vapaaehtoisilla on valmius auttaa Suomessa vuoden jokaisena päivänä.
 
 

Muu rahoitus

Lahjoitusten lisäksi Suomen Punainen Risti saa tukea kotimaan toimintaan mm. Raha-automaattiyhdistykseltä ja eri ministeriöiltä.