Keräykset ja kampanjat - monta tapaa tehdä hyvää!

Maria Santto / Suomen Punainen Risti
Image: Maria Santto / Suomen Punainen Risti

Tutustu Suomen Punaisen Ristin kampanjoihin ja ajankohtaisiin keräyksiin.

Ajankohtaisiin keräyksiin pääset tästä.

Kristiina Hemminki / Suomen Punainen Risti

Hyvä Joulumieli -kampanja alkaa 19.11.2020 ja jatkuu aina jouluaattoon asti. Lahjoituksilla ilahdutetaan talousvaikeuksia kohdanneita perheitä lahjakorteilla, joilla he voivat hankkia ruokaa joulupöytään.

Joonas Brandt

Jopa viidesosa suomalaisista tuntee itsensä yksinäiseksi. Yksinäisyys voi tuntua näkymättömyydeltä, tyhjyydeltä tai se voi ilmetä fyysisenä kipuna.

Niklas Meltio

Käy hankkimassa esimakua ensiaputoiminnasta Punaisen Ristin viikon tapahtumasta, ja ilmoittaudu ensiapukurssille.

Alejandro Lorenzo

Koetko ensiaputoiminnan tärkeäksi, mutta et itse ehdi toimimaan vapaaehtoisena ensiapuryhmässä? Voit auttaa myös lahjoittamalla Hyväpäivä-keräykseen tai tekemällä Merkkiteon.

18.5.2019 Helsinki City Running Day -tapahtumassa juostaan maraton, puolimaraton, maratonviesti ja City5-katujuoksu. City5-matkan voi myös kävellä.

Rasisminvastaisella viikolla 16.–22.3.2020 edistetään yhdenvertaisuutta ja korostetaan yksittäisen ihmisen vastuuta toimia oikein rasistisessa tilanteessa.

Kesän kilometrikisa ja Suomen Punaisen Ristin Ketjureaktio-keräys saa jatkoa Talvikilometrikisan myötä. Talven kampanjaan osallistuvat joukkueet lahjoittavat kesän tavoin jokaisesta poljetusta 25 kilometristä 1 euron. Lahjoitusvarat ohjataan ilmastonmuutoksesta kärsivälle Tadžikistanin vuoristoalueelle, jossa puhtaan veden tarve on suurempi kuin koskaan.

Tervetuloa porukalla mukaan pöljäilemään. Nenäpäivän vietto alkaa Rauhaa ja rakkautta -konsertilla 29.11. klo 19 ja huipentuu erilaisten tempausten merkeissä suoraan Nenäpäivän lähetykseen perjantaina 13.11.