Lahjoita tavaroita

Kaisa Rautiainen
Image: Kaisa Rautiainen

Lahjoita tavarasi Kontti-kierrätystavarataloon, niin olet osa Punaisen Ristin auttamisen ketjua. Lahjoitusten kautta Kontti tuottaa varoja Punaisen Ristin avustustyöhön.

Mitä voit lahjoittaa?

Kontti-tavaratalot ottavat jatkuvasti vastaan lahjoituksia: vaatteita, kodin käyttötavaroita, lasten tarvikkeita, urheiluvälineitä, astioita, kirjoja ja huonekaluja. Lahjoita Konttiin vain ehjää, puhdasta ja hyväkuntoista tavaraa.

Likaiset ja rikkinäiset lahjoitustavarat tuovat Kontille jätekustannuksia, jotka vähentävät avustustyöhön ohjattavan tuoton määrää. Tavara, jonka voisit antaa ystävällesi, kelpaa varmasti myös Konttiin. Kontin henkilökunta neuvoo lahjoituksiin liittyvissä kysymyksissä.

Miten Kontille voi lahjoittaa?

Vie lahjoituksesi Kontti-tavarataloon aukioloaikoina. Muina aikoina lahjoituksia voi jättää Kontti-keräyslaatikoihin.

Ilmainen noutopalvelu huonekaluille

Kontti-auto hakee ilmaiseksi suurikokoisia huonekaluja kaupunkialueella. Noudosta sovitaan aina tapauskohtaisesti ja viime kädessä päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä. Varaa nouto lahjoituksellesi etukäteen. Huonekalunoudon yhteydessä voit lahjoittaa myös muutakin tavaraa, kuten astioita, kodinesineitä ja tekstiilejä.

Lisätietoja noutopalvelusta, yhteystiedot ja keräyslaatikoiden sijainnit löydät lähimmän Konttisi omalta sivulta.

Oletko yritys tai yhteisö?

Tee materiaali- tai palvelutarjous sekä lahjoitus yritykseltä Suomen Punaiselle Ristille täältä.

 

Campaigns